Disclaimer

  • Alles wat je kan zien en lezen hebben wij met zorg samengesteld. Wij proberen de foto's en de beschrijving zo goed mogelijk overeen te laten komen met de werkelijkheid, hoewel er altijd een verschil kan zijn. 
  • De kleuren van afbeeldingen kunnen op verschillende pc anders getoond worden. Hier kunnen wij jammer genoeg niets aan doen, ook kan de kleur op je pc licht afwijken met de werkelijke kleur.
  • Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor informatie die andere websites over onze website, producten of diensten vermelden.
  • Gebruik van foto's, teksten en andere beeldmateriaal van onze website is is een inbreuk op onze intellectuele rechten en zullen wij niet toestaan. Het maakt niet uit of je deze informatie direct van onze website haalt of gebruikt vanaf andere websites of via een zoekmachine. Het maakt ook niet uit of de inbreuk bewust of onbewust heeft plaatsgevonden. Wanneer wij schade leiden door inbreuk op ons auteursrecht, zullen wij een schadevergoeding instellen, indien nodig via de rechter.